Iščete ali prodajate/oddajate nepremičnino? Vpišite tukaj

Pridruži se ekipi

Želiš biti del naše ekipe?

Prberi mojo KW zgodbo.

 

To je moja zgodba, ki jo delim s teboj dragi nepremičninski posrednik, posrednica, vodja agencije.

Zakaj KW?

"V KW sem se pridružila sredi pandemije in popolnega »lockdowna«. Takrat res nisem vedela, kako naj izvedem oglede nepremičnin, saj kupci zaradi vseh ukrepov niso mogli pravzaprav nikamor. In, jaz nisem mogla niti iz Portoroža v Koper. Zagledam zanimiv oglas na Facebooku in pokličem. Res nisem imela pojma kaj naj pričakujem, vendar prav veliko v tistem trenutku niti nisem mogla izgubiti. Sedaj sem tukaj od decembra 2020. Niti za trenutek ne pomislim, da bi bilo kakorkoli drugače. Tukaj sem doma. Tukaj živim, diham, rastem.
Prepričala me je inovativna tehnologija, v katero Keller Williams vlaga ogromno sredstev, kakor za napredni razvoj, kakor za nadgradnjo.
 
Pred nami je že četrta industrijsko tehnološka revolucija, v kateri bodo podatki in umetna inteligenca spremenili vse. Keller Williams je v tem trenutku že del te revolucije. Česar si v svoji nepremičninski karieri nisem upala niti pomisliti je, da za nas nepremičninske agente in lastnike agencij sploh obstaja kultura, ki povezuje.
 
Ja, tudi v nepremičninskem svetu je to mogoče. To je tisto, kar nas agente pri Keller Williamsu drži skupaj kot lepilo, skozi to rastemo in delujemo. Temelji na vrednotah, izobraževanju, dobrodelnosti in najpomembneje, na osebni rasti vsakega posameznega sodelavca. Kultura, ki pomaga, da si boljši kakor osebno, kakor poklicno.
 
Smo družina, ki spreminja življenje drugih na bolje. Prav zato se istočasno spreminja tudi naše. Si predstavljate, da kaj takega lahko doživite v svetu nepremičnin?

Jaz to živim. Vsak dan. Četrto leto zapored. Z navdihom. Tudi, ko ga ni, ga hitro najdem.
 
Prepričana sem bila, da po desetih letih nepremičninskega posredovanja znam vse. Vemo, da je naš posel zelo kompleksen in od nas terja veliko različnih veščin. Tudi Luka Dončić zna igrati košarko, toda kljub temu trenira vsak dan. Zato smo pri KW zavezani k mojstrstvu. Z namenom, da postanemo odlični v tem poslu. Imamo najboljše treninge. Svojo znamenito KW Univerzo z več kot 140 tečajev za sodelavce na vseh stopnjah osebnega in poslovnega razvoja, od nepremičninskega posrednika do vodje agentskega tima. Razvoj je naša
prioriteta.

Posledica je stalna rast.

Nepremičninske agencije lahko še vedno samostojno poslujemo, z dejstvom, da naše znanje, tehnologijo, kulturo in ugled polni največja nepremičninska družba na svetu. Zdaj smo s ponosom Powered
by Keller Williams."

Draga kolegica, kolega, če je moje pismo v tebi vzbudilo iskrico radovednosti, me pokliči in z veseljem ti povem svojo zgodbo s KW iz prve roke.
 
Pia Bizjak,
članica sveta vodilnih agentov ALC in vodja agentskega tima
ADRIATIC PROPERTIES, Portorož

M: 040 615 614